Gezelligheid troef in ‘t Senter en oc Molenheem tijdens nieuwjaarsrecepties van Heule

Sente nieuwjaart. © KDS
Redactie KW

Glazen bubbels tikken op het nieuwe jaar. Naar jaarlijkse gewoonte biedt oc Molenheem een nieuwjaarsreceptie aan en ook in ‘t Senter was er veel volk om te klinken op het nieuwe jaar.

Er was ook een nieuwjaarsdrink, aangeboden door buurthuis ‘t Senter, waar bewoners van het driegemeentenpunt Lendelede, Kuurne en Kortrijk volop genoten van hapjes, drank en wensen. Voor de laatste keer kon men genieten van vuurwerkspektakel. De werkgroep, Sente Santé, bestaand uit afgevaardigden van verschillende verenigingen, gaan nu brainstormen naar een alternatief voor het vuurwerk. Eerst genieten van 356 dagen voorspoed en geluk.

Nieuwjaarsreceptie op Heule-Watermolen.
Nieuwjaarsreceptie op Heule-Watermolen.© KDS

Opnieuw vonden bewoners en sympathisanten van Heule-Watermolen de weg naar het ontmoetingscentrum. Voorzitter Pieter Soens dankte tijdens de afscheidsrede de vrijwilligers en het aftredend beheerscomité voor de fijne samenwerking. Na de speech van burgemeester Vincent Van Quickenborne ging het feest voort met de melodieën van accordeonspeler Marino Punk. De organisatoren waren algemeen tevreden over de opkomst.

(CHH)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier