Gezellige nieuwjaarsreceptie in Koekelare

Koekelare zette ook enkele mensen in de bloemetjes. We zien v.l.n.r.: Lode Claeys, Jan Lievens, Jessy Salenbien, Jean-Pierre Vanoverbeke, Ann Van der Veken, Danny Vandepoele, Patrick Lansen, Dirk Ampoorter en Stijn Ramboer. © Foto Coghe
Redactie KW

Naast het klinken op het nieuwe jaar heeft het gemeentebestuur van Koekelare op zijn nieuwjaarsfeest ook enkele mensen in de bloemetjes gezet.

Ann Van der Veken en Marleen Barra werden gevierd, omdat ze allebei 25 jaar in dienst zijn bij de gemeente. Ann is sinds 16 mei 1994 secretaris bij het OCMW Koekelare. Door de integratie van gemeente en OCMW is haar functie sinds 1 augustus 2018 directeur Welzijn en Gezin. Marleen trad in dienst op 16 februari 1994 bij de poetsdienst van het OCMW. Ze staat bekend als een behulpzame, toegewijde en integere persoon. Door een val met haar fiets, waarbij zij haar been brak, kon ze helaas niet aanwezig zijn op het nieuwjaarsfeest.

De mensen van de groendienst waren ook van de partij. We zien v.l.n.r.: Ann Delanghe, Mario Casier, Jorn Montaigne, Patrick Jonckheere, Patrick Lagein, Linda Van Quatem, Rudi Robbelin en Dirk Logghe.
De mensen van de groendienst waren ook van de partij. We zien v.l.n.r.: Ann Delanghe, Mario Casier, Jorn Montaigne, Patrick Jonckheere, Patrick Lagein, Linda Van Quatem, Rudi Robbelin en Dirk Logghe.© Foto Coghe

Er werd ook afscheid genomen van drie mensen: Johan Derieuw, Danny Vandepoele en Jean-Pierre Vanoverbeke gingen namelijk met pensioen. Johan was vele jaren onderhoudsman van het sportcentrum. Hij deed dat met oog voor detail en goed vakmanschap. Danny was een graag geziene en gewaardeerde collega van de groendienst. Al had hij soms wel eens tijd nodig om weer op zijn positieven te komen wanneer Club Brugge verloor. Jean-Pierre was dan weer sinds 1 september 1980 klerk-typist bij het gemeentebestuur. Hij groeide door tot omgevingsambtenaar ruimtelijke ordening en behandelde duizenden bouwaanvragen de afgelopen 39 jaar. (BC)

Zeg et ne keer

Waar heb je een fout gezien of heb je zelf een suggestie? Laat het ons dan weten.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten