Pretparkgroep Plopsa mocht tijdens de herfstvakantie 4 procent meer bezoekers verwelkomen, mede dankzij de vele Halloweenevenementen die er plaatsvonden. Het wisselvallige weer kon de pret ook niet bederven. "Dankzij de mix van indoor- en outdoorparken is Plopsa steeds minder afhankelijk van wisselvallig weer", aldus Plopsa-CEO Steve Van den Kerkhof.

Enkel Boudewijn Seapark liet weten dat de cijfers tegenvielen. Het themapark tekende zo'n 7 procent minder bezoekers op dan het jaar voordien "door het slechte weer", aldus Boudewijn Seapark.

Pretparkgroep Plopsa mocht tijdens de herfstvakantie 4 procent meer bezoekers verwelkomen, mede dankzij de vele Halloweenevenementen die er plaatsvonden. Het wisselvallige weer kon de pret ook niet bederven. "Dankzij de mix van indoor- en outdoorparken is Plopsa steeds minder afhankelijk van wisselvallig weer", aldus Plopsa-CEO Steve Van den Kerkhof. Enkel Boudewijn Seapark liet weten dat de cijfers tegenvielen. Het themapark tekende zo'n 7 procent minder bezoekers op dan het jaar voordien "door het slechte weer", aldus Boudewijn Seapark.