Geslaagd Sfeerevent van Unizo in Oeselgem

Redactie KW

Het bestuur van Unizo Groot-Dentergem en de 16 standhouders kijken terug op een geslaagd en sfeervol Sfeerevent in het Leieheem in Oeselgem. Ongeveer 800 bezoekers kwamen genieten van de eerste kerstvibes bij de lokale middenstand.

Voorzitter van Unizo Groot-Dentergem Kim Vandenhende: “We kunnen opnieuw terugblikken op een geslaagde editie. Het gevarieerde aanbod van de handelaars sprak de vele bezoekers enorm aan. We kregen van het publiek veel lovende reacties. De mooie aankleding van het Leieheem door Ruth Nachtergaele en haar mama Fernande gaven de locatie echt een gezellig karakter.”

Niet alleen de organisatie was lovend. Ook de standhouders waren tevreden. Leen Debode, zaakvoerster van Clarellé, speciaalzaak in schoenen, handtassen en accessoires in Oeselgem is er eentje van: “Ik vond het een supergezellige editie. Mooi versierde zaal, leuke, originele standjes, een goede sfeer én heel veel volk. Wat wil een mens nog meer in ons kleine dorpje aan de Leie?”

Mariann Verbauwhede uit Dentergem bezocht het event: “Het mooie en gezellige kader was ideaal voor (jonge) ondernemers om zich kenbaar te maken. Ik hoorde zelfs ondernemers die op de volgende editie graag willen aanwezig zijn.” Kathleen Lagaisse uit Wakken keerde naar huis met enkele kerstaccessoires. “Ik scoorde twee toffe elandjes en een leuk bloempotje.”

(RD)

Zeg et ne keer

Waar heb je een fout gezien of heb je zelf een suggestie? Laat het ons dan weten.