Het is ondertussen een traditie die al lang meegaat: de jaarlijkse Ommegangsfeesten van Chiro Horizon Desselgem, die telkens van vrijdag tot en met maandag lopen. Op vrijdag is er altijd de openingsfuif, Bommegang, en op zaterdag staan chiroleden en andere kinderen centraal tijdens het kinderfeest.

"Zoals elk jaar hebben we onze Ommegangsfeesten ook ingekleed rond een bepaald thema", zegt leider Cas Lavaert. "Deze editie is dat de Ronde van Frankrijk, omdat de Grand Départ van de Tour dit jaar in België start."

Maandag is het dan weer de beurt aan de senioren om te genieten. Vanaf 14.00 uur komen zangeres Vanessa Chinitor en comedian Dirk Bauters het beste van zichzelf geven.

(PNW)

Het is ondertussen een traditie die al lang meegaat: de jaarlijkse Ommegangsfeesten van Chiro Horizon Desselgem, die telkens van vrijdag tot en met maandag lopen. Op vrijdag is er altijd de openingsfuif, Bommegang, en op zaterdag staan chiroleden en andere kinderen centraal tijdens het kinderfeest."Zoals elk jaar hebben we onze Ommegangsfeesten ook ingekleed rond een bepaald thema", zegt leider Cas Lavaert. "Deze editie is dat de Ronde van Frankrijk, omdat de Grand Départ van de Tour dit jaar in België start."Maandag is het dan weer de beurt aan de senioren om te genieten. Vanaf 14.00 uur komen zangeres Vanessa Chinitor en comedian Dirk Bauters het beste van zichzelf geven. (PNW)