Gery Verbeeck uit Sint-Eloois-Winkel wil met Cooking Gervé voor mensen thuis koken

Gery Verbeeck wordt kok aan huis met zijn zaak Cooking Gervé. (foto JS)©jan_stragier;Jan Stragier Jan Stragier
Gery Verbeeck wordt kok aan huis met zijn zaak Cooking Gervé. (foto JS)©jan_stragier;Jan Stragier Jan Stragier
Redactie KW

De 49-jarige Gery Verbeeck uit de Smissestraat in Sint-Eloois-Winkel startte begin december met zijn zaak Cooking Gervé. De Winkelnaar, die al meer dan 30 jaar ervaring heeft als kok, wordt zo een kok aan huis. Door corona start hij nu met takeaway. “Maar ik geloof echt dat deze formule kan aanslaan.”

Meer dan 34 jaar geleden zette Gery Verbeeck zijn eerste stapjes in de horeca. Later ging de kok onder andere aan de slag in restaurants Scalini, Oliver en Culinair. “Na al die jaren is het tijd om iets anders te doen dan te werken in een restaurant. Ik zocht naar een nieuwe uitdaging en besliste tijdens de coronaperiode om kok aan huis te worden.”

Door de huidige coronacrisis kan Gery momenteel nog geen feestjes, recepties of etentjes bij mensen thuis organiseren. “Met een takeawayformule start ik nu de zaak op. Zo voorzie ik bijvoorbeeld voor de eindejaarsperiode verschillende afhaalmenu’s.”

Ondertussen richt Gery een moderne en professionele keuken in zijn garage in en bereidt hij zich voor op wat de toekomst brengt. “Ik ben ervan overtuigd dat dit concept zal aanslaan. Ik sta ook beschikbaar voor bijvoorbeeld bedrijven die hun werknemers tijdens een vergadering een maaltijd willen aanbieden.”

Gery werkt binnenkort voor verschillende evenementen in feestzaal De Meerhoek samen met event manager Emmelien Vandemoortele van Maison Plume. (BF)

Meer info via www.cookinggerve.be .

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier