Gerarda wint massagebon met onze Zomerquiz

Gerarda Geuns (63) uit Merkem is onze nieuwe weekwinnaar van de Zomerquiz van KW. Gerarda, die sinds kort met pensioen is, is elke avond actief bezig met het invullen met wedstrijden en quizzen. Vandaag levert haar dat een massagebon van Argenteuil in Roeselare op ter waarde van 100 euro.

Gerarda Geuns is verzot op wedstrijden. (GF)

Gerarda is blij verrast als we haar het nieuws melden. En toch ook niet. Want meedoen aan wedstrijden is naar eigen zeggen een uit de hand gelopen hobby. “Elke avond ben ik er toch een uur of twee, drie mee bezig”, klinkt het. “Ik ben niet zo’n televisiekijker, dus zit ik al snel voor mijn computer. Alles wat ik tegenkom online, vul ik in. Of dat nu een wedstrijd is op Facebook, of een quiz via Radio 2. Met jullie krant viel ik ook al een paar keer in de prijzen. Vooral met de zoektochten of de voetbalpronostiek. Vaak gaat het om een waardebon of een etentje. Eén keer won ik een fiets. Dat werkt best verslavend, ja. Het is altijd leuk als je iets kan winnen.”

Moeilijke quiz

Wedstrijden invullen doet ze ook in clubverband, bijvoorbeeld op fora waar ze elkaar helpen. “Jullie quiz is duidelijk niet van de gemakkelijkste. Het is belangrijk om de krant te lezen, maar dat is nog geen garantie.” Gerarda speelde al een paar keer mee, en deze week leverde het haar de eerste stek op. Ze krijgt een massagebon van spa & wellness Argenteuil in Roeselare, ter waarde van 100 euro.

Gerarda is op vervroegd pensioen, maar vervelen doet ze zich niet. “Ik werkte jarenlang als gezinshelpster. Vandaag krijgt mijn eigen gezin voorrang”, aldus Gerarda. “Ik heb een grote tuin, waar ik graag mee bezig ben. Verder is het zorgen voor ons kleinkindje, een fietstochtje maken of een wandeling doen. Daar kan je mij altijd plezier mee doen. Of met het winnen van een wedstrijd natuurlijk.” (lacht)

Speel mee op

KW.be/zomerquiz.

Je vindt daar ook een

uitgebreid reglement.

Zeg et ne keer

Waar heb je een fout gezien of heb je zelf een suggestie? Laat het ons dan weten.