Gérard Dhondt van begrafenissen Dhondt overleden

Redactie KW

Gérard Dhondt, gewezen begrafenisondernemer, is overleden op donderdag 19 maart. Hij werd 89 jaar oud. Hij was een zeer bekend persoon in het Tieltse.

Gérard Dhondt overleed in het Sint-Andriesziekenhuis in Tielt. Hij was de echtgenoot van Albertina Cleppe en werd geboren in Gent op 8 mei 1930. Hij was 89 jaar. Samen met zijn echtgenote runde hij jarenlang het uitvaartcentrum Dhondt langs de Stationsstraat in Tielt. Begrafenissen Dhondt was het uitvaartcentrum in Tielt. In het jaar 2000 liet hij de zaak over aan Karel Bockelandt.

Gérard was een sociaal aangelegd persoon en stond graag tussen de mensen. Hij was jaren actief in de gemeentelijke politiek. Hij zetelde voor de liberalen bij Groep 82 en later VLD. Bijna 25 jaar lang was hij actief in de weer bij de gemeenteraad en de OCMW-raad. Daarnaast was hij voorzitter van de Koninklijke Tieltse Sportclub. Gérard was vader van zes kinderen en opa van acht kleinkinderen en twee achterkleinkinderen. Door de genomen maatregelen in verband met het coronavirus, zal de uitvaartdienst plaatsvinden in beperkte familiale kring.

Enkel de dichtste familieleden kunnen een laatste groet brengen in het uitvaartcentrum Dhondt & Bockelandt. Online kan men wel condoleren via www.bockelandt.be. (NS)

Zeg et ne keer

Waar heb je een fout gezien of heb je zelf een suggestie? Laat het ons dan weten.