Het coronavirus blijft oprukken in ons land. De overheid werkte daarom verschillende maatregelen uit om het virus tegen te houden en het aantal slachtoffers te beperken. In Ingelmunster gaan ze dus nog een stap verder.

Concreet gaat het om:

- Chirouge (gepland op 4 april )

- Oerfuif (gepland op 18 april)

- Beach Party (gepland op 25 april)

Ook verschillende verenigingen annuleerden hun activiteiten in april, bijvoorbeeld voordracht van Tuinhier op 16 april, de quiz van Forza Lampaert op 17 april en het concert van Kunst Veredelt op 25 april. De Buitenspeeldag op 22 april gaat eveneens niet door.

Labadoux Festival nog vraagteken

Of Labadoux Festival (van 1 tot 3 mei) kan plaatsvinden, is nog onduidelijk. Via www.ingelmunster.be/coronavirus vind je een overzicht van alle geannuleerde evenementen.

Het coronavirus blijft oprukken in ons land. De overheid werkte daarom verschillende maatregelen uit om het virus tegen te houden en het aantal slachtoffers te beperken. In Ingelmunster gaan ze dus nog een stap verder. Concreet gaat het om:- Chirouge (gepland op 4 april )- Oerfuif (gepland op 18 april)- Beach Party (gepland op 25 april)Ook verschillende verenigingen annuleerden hun activiteiten in april, bijvoorbeeld voordracht van Tuinhier op 16 april, de quiz van Forza Lampaert op 17 april en het concert van Kunst Veredelt op 25 april. De Buitenspeeldag op 22 april gaat eveneens niet door.Of Labadoux Festival (van 1 tot 3 mei) kan plaatsvinden, is nog onduidelijk. Via www.ingelmunster.be/coronavirus vind je een overzicht van alle geannuleerde evenementen.