Genieten van wellness en massage bij Esthetiek Joke

Op de foto herkennen we zaakvoerster Joke Vanneste (30) van Esthetiek Joke. © BRU
Redactie KW

Begin deze maand opende Esthetiek Joke de deuren aan de Kerkstraat 28. Het gezicht achter dit nieuwe schoonheids- en massagesalon is Joke Vanneste (30).

Joke groeide op in Kuurne en studeerde aan het Sint-Jozefsinstituut te Tielt in de richting haartooi-schoonheidszorgen. Na eerst vijf jaar in loondienst te hebben gewerkt, besloot Joke om kleinschalig in bijberoep schoonheidsbehandelingen en massages te geven in het saunacomplex van haar ouders aan ‘t Kruiske. Nu heeft ze echter de stap gezet om een eigen schoonheids- en massagesalon te openen.

“Mijn grootste troef is ongetwijfeld de persoonlijke behandeling die elke klant krijgt bij Esthetiek Joke”, begint Joke. “Klanten zijn bij ons geen nummer en hen verwennen en laten ontspannen staat bij mij dan ook centraal. Er wordt ook steeds de nodige tijd voorzien om een behandeling uit te voeren. Daarnaast pas ik mij ook maar al te graag aan, aan de momenten die het best uit komen voor onze klanten om langs te komen.

Als specialiteit kan ik alvast de gezichtsbehandelingen aanbevelen. Daarnaast kan je bij Esthetiek Joke ook terecht voor epilaties, make-up, huidverbeteringen, lichaamsverzorging, gelish en diverse massages. In de toekomst wil ik daar ook nog suikerontharing aan toevoegen.”

Wie wenst langs te gaan bij Esthetiek Joke, een uniek en sfeervol schoonheidsinstituut waar ontspanning, rust, verzorging, aandacht voor professioneel advies en sfeer bovenaan staan, dient vooraf een afspraak te maken op het telefoonnummer 0474 29 50 44. (BRU)

Online is Esthetiek Joke terug te vinden via www.joke-esthetiek.be.

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier