"Ons evenement als een boeiende attractieve bestemming in binnen- en buitenland profileren is niet zo simpel", zegt voorzitter Bernard Vandamme. "Wij doen dat door onze eigenheid te etaleren en wel op een doelgerichte manier. Onze evenementen maken een belangrijk deel uit van het toeristisch aanbod, dat merken we ook in Nieuwpoort. Verschillende champagneproducenten zullen voor de eindejaarsfeesten hun flessen afsluiten met pareltjes die in de collectie niet mogen ontbreken", aldus Bernard.

Er staat naast champagne nog heel wat op het programma volgende week. "Er is voor elk wat wils: muziek, kunst, champagne en het beste op culinair gebied. Tijdens deze driedaagse wordt een waaier aan lekkers aangeboden aan democratische prijzen. Een oester, een kreeftje, een bordje tapas, belegde broodjes... Opnieuw steunen we met dit initiatief het goede doel", klinkt het.

Ruilbeurs voor champagnecapsules

Op zaterdag is er van 10 tot 16 uur een ruilbeurs voor champagnecapsules. "Gezien de beperkte ruimte is vooraf reserveren de boodschap. Een tafel kost 5 euro. De exposanten kunnen al vanaf 9.30 uur in de zaal om hun tafel in te richten. Bekijk onze Facebookpagina om op de hoogte te blijven."

(MF)

"Ons evenement als een boeiende attractieve bestemming in binnen- en buitenland profileren is niet zo simpel", zegt voorzitter Bernard Vandamme. "Wij doen dat door onze eigenheid te etaleren en wel op een doelgerichte manier. Onze evenementen maken een belangrijk deel uit van het toeristisch aanbod, dat merken we ook in Nieuwpoort. Verschillende champagneproducenten zullen voor de eindejaarsfeesten hun flessen afsluiten met pareltjes die in de collectie niet mogen ontbreken", aldus Bernard. Er staat naast champagne nog heel wat op het programma volgende week. "Er is voor elk wat wils: muziek, kunst, champagne en het beste op culinair gebied. Tijdens deze driedaagse wordt een waaier aan lekkers aangeboden aan democratische prijzen. Een oester, een kreeftje, een bordje tapas, belegde broodjes... Opnieuw steunen we met dit initiatief het goede doel", klinkt het. Op zaterdag is er van 10 tot 16 uur een ruilbeurs voor champagnecapsules. "Gezien de beperkte ruimte is vooraf reserveren de boodschap. Een tafel kost 5 euro. De exposanten kunnen al vanaf 9.30 uur in de zaal om hun tafel in te richten. Bekijk onze Facebookpagina om op de hoogte te blijven." (MF)