Dat doet de gemeenteschool met het verhaal 'Wij gaan op berenjacht'. Die kan je online beluisteren en daarna is het de bedoeling om de kinderen effectief op 'berenjacht' te laten gaan in Hooglede. De school rekent daarvoor op de bereidwilligheid van de inwoners en vraag hen om een knuffelbeer voor het raam te plaatsen.

De oproep kende al heel wat gehoor en over de hele gemeente zijn tal van beren terug te vinden achter het raam. Ook jij kan hier eenvoudig aan mee doen en zo zorgen dat de jongsten onder ons toch even 'zorgenvrij' kunnen genieten. (JT)

Via deze link kan je luisteren naar het verhaal.

Dat doet de gemeenteschool met het verhaal 'Wij gaan op berenjacht'. Die kan je online beluisteren en daarna is het de bedoeling om de kinderen effectief op 'berenjacht' te laten gaan in Hooglede. De school rekent daarvoor op de bereidwilligheid van de inwoners en vraag hen om een knuffelbeer voor het raam te plaatsen. De oproep kende al heel wat gehoor en over de hele gemeente zijn tal van beren terug te vinden achter het raam. Ook jij kan hier eenvoudig aan mee doen en zo zorgen dat de jongsten onder ons toch even 'zorgenvrij' kunnen genieten. (JT) Via deze link kan je luisteren naar het verhaal.