Door een technische storing zitten verschillende gemeenten en hogescholen zonder internet. Zo heeft de gemeente Harelbeke problemen en ook de stadsdiensten van Kortrijk hebben geen internet. Daarnaast zijn er ook problemen bij Howest een Vives. Ook de campus van KU Leuven in Kortrijk heeft geen internet.

Belnet werkt momenteel aan een oplossing. "Onze experten proberen zo snel mogelijk de verbinding te herstellen", klinkt het. "Het is niet duidelijk wanneer de storing zal opgelost zijn."

Alle klanten werden intussen op de hoogte gebracht. Belnet biedt connectiviteit aan voor onderzoeksinstellingen, hogescholen en universiteiten en overheden. Particulieren ervaren dus geen hinder door deze storing. (Belga)

Door een technische storing zitten verschillende gemeenten en hogescholen zonder internet. Zo heeft de gemeente Harelbeke problemen en ook de stadsdiensten van Kortrijk hebben geen internet. Daarnaast zijn er ook problemen bij Howest een Vives. Ook de campus van KU Leuven in Kortrijk heeft geen internet. Belnet werkt momenteel aan een oplossing. "Onze experten proberen zo snel mogelijk de verbinding te herstellen", klinkt het. "Het is niet duidelijk wanneer de storing zal opgelost zijn." Alle klanten werden intussen op de hoogte gebracht. Belnet biedt connectiviteit aan voor onderzoeksinstellingen, hogescholen en universiteiten en overheden. Particulieren ervaren dus geen hinder door deze storing. (Belga)