Er zijn heel wat maatregelen getroffen om de gebouwen op een correcte manier open te stellen voor bezoekers en om ervoor te zorgen dat ook alle medewerkers weer veilig aan de slag kunnen. Bezoekers worden sterk aanbevolen om een mondmasker te dragen.

Vanaf dinsdag 2 juni kan iedereen weer terecht in de bib op de normale openingsuren. Materialen lenen en inleveren is opnieuw mogelijk. Om alles veilig te laten verlopen gelden er wel een aantal voorwaarden:

? In de boekenafdeling zijn maximum 30 bezoekers toegelaten en maximum 5 in de AVM-afdeling.

? Een bezoek is beperkt tot maximum 30 minuten.

? Er zijn gescheiden looproutes.

? Er wordt gevraagd om het aantal gezinsleden te beperken.

? Zitten, lezen en werken kan voorlopig nog niet.

? Na reservatie via https://koksijde.bibliotheek.be/studeren-de-bib kan je ook studeren in de bib.

Wie nu al nood heeft aan een verse portie lectuur, dvd's of cd's kan een afspraak maken bij de bib via koksijde.bibliotheek.be/afhaalbib. Na de heropening kan iedereen trouwens nog steeds gebruik maken van de afhaalbib en levering aan huis voor risicopatiënten en 65+'ers.

Info: Bibliotheek, Casinoplein 10 - T 058 53 29 53 of bibliotheek@koksijde.be

(MVQ)

Er zijn heel wat maatregelen getroffen om de gebouwen op een correcte manier open te stellen voor bezoekers en om ervoor te zorgen dat ook alle medewerkers weer veilig aan de slag kunnen. Bezoekers worden sterk aanbevolen om een mondmasker te dragen.Vanaf dinsdag 2 juni kan iedereen weer terecht in de bib op de normale openingsuren. Materialen lenen en inleveren is opnieuw mogelijk. Om alles veilig te laten verlopen gelden er wel een aantal voorwaarden:? In de boekenafdeling zijn maximum 30 bezoekers toegelaten en maximum 5 in de AVM-afdeling.? Een bezoek is beperkt tot maximum 30 minuten.? Er zijn gescheiden looproutes.? Er wordt gevraagd om het aantal gezinsleden te beperken.? Zitten, lezen en werken kan voorlopig nog niet.? Na reservatie via https://koksijde.bibliotheek.be/studeren-de-bib kan je ook studeren in de bib.Wie nu al nood heeft aan een verse portie lectuur, dvd's of cd's kan een afspraak maken bij de bib via koksijde.bibliotheek.be/afhaalbib. Na de heropening kan iedereen trouwens nog steeds gebruik maken van de afhaalbib en levering aan huis voor risicopatiënten en 65+'ers.(MVQ)