De totale kostprijs daarvan bedroeg immers 2.2 miljoen euro. De rioleringswerken waren ten laste van Farys, het Agentschap Wegen en Verkeer financierde de aanleg van het kruispunt op de Koninklijke Baan en ook het agentschap Onroerend Erfgoed droeg 75.000 euro bij aan de werken, die bijna anderhalf jaar hebben geduurd. "Maar het resultaat mag zeker gezien worden", aldus burgemeester Wilfried Vandale bij de officiële inhuldiging.

Ook de handelaars rondom het plein zijn tevreden met de nieuwe look. "Het plein geeft nu tenminste een echt pleingevoel", klinkt het vanuit die hoek. Binnenkort komt er nog een verkeerslicht voor de fietsers die het plein doorsteken.

(WK)

De totale kostprijs daarvan bedroeg immers 2.2 miljoen euro. De rioleringswerken waren ten laste van Farys, het Agentschap Wegen en Verkeer financierde de aanleg van het kruispunt op de Koninklijke Baan en ook het agentschap Onroerend Erfgoed droeg 75.000 euro bij aan de werken, die bijna anderhalf jaar hebben geduurd. "Maar het resultaat mag zeker gezien worden", aldus burgemeester Wilfried Vandale bij de officiële inhuldiging. Ook de handelaars rondom het plein zijn tevreden met de nieuwe look. "Het plein geeft nu tenminste een echt pleingevoel", klinkt het vanuit die hoek. Binnenkort komt er nog een verkeerslicht voor de fietsers die het plein doorsteken.(WK)