Gemeente Houthulst trakteert medewerkers

We zien op de foto vlnr schepen Tessa Vandewalle, medewerker van de gemeente Jean-Marc Dehoorne die zijn feestbox ontving en burgemeester Joris Hindryckx die samen met schepen Vandewalle de box rondbracht.©type=
We zien op de foto vlnr schepen Tessa Vandewalle, medewerker van de gemeente Jean-Marc Dehoorne die zijn feestbox ontving en burgemeester Joris Hindryckx die samen met schepen Vandewalle de box rondbracht.©type="Seq" Annie Callewaert AC
Redactie KW

Nu het niet mogelijk is om, zoals jaarlijks, een receptie aan te bieden aan alle medewerkers van de gemeente Houthulst, hebben de burgemeester en schepenen een alternatief bedacht.

“We bedanken onze medewerkers ieder jaar met een feestelijke receptie”, vertelt schepen Tessa Vandewalle. “Maar dit jaar kon dat niet en wilden we toch iedereen bedanken voor de inzet gedurende het voorbije jaar. Dus hebben we gekozen om bij iedereen een geschenkdoos te gaan afleveren.”

De hele voormiddag waren burgemeester, schepenen en de algemeen directeur in de weer om geschenkdozen samen te stellen. “We kregen elk een aantal boxen om te maken en ze in de namiddag te gaan bezorgen bij de verschillende medewerkers van de gemeente”, licht schepen Vandewalle toe.

“Iedereen kreeg dezelfde box die samengesteld was met producten van lokale producenten uit Houthulst, Merkem en Klerken.” Terwijl andere jaren de hele crew van medewerkers gezellig samen zit zal het dit jaar iets anders zijn” zegt burgemeester Joris Hindryckx. “Vanavond gaan we samen toosten op een coronaveilige manier. Vanuit het gemeentehuis zal ik de medewerkers bedanken en iedere medewerker zal via de computer kunnen meetoosten. Zo wordt het toch nog een beetje feestelijk voor iedereen.”

(AC)

Zeg et ne keer

Waar heb je een fout gezien of heb je zelf een suggestie? Laat het ons dan weten.