"Er is nog altijd nood aan de mondmaskers van het type ffp2 en ffp3", aldus de schepen. "Wie als bedrijf of particulier nog dergelijke maskers heeft liggen, mag die binnenbrengen. Het ziekenhuis is er erg dankbaar voor. Daarnaast zijn uiteraard ook de gewone mondmaskers voor ons woonzorgcentrum meer dan welkom."

Het Jan Yperman Ziekenhuis lanceerde een paar dagen geleden een oproep naar mond- of stofmaskers. "Deze maskers zorgen ervoor dat onze artsen en verpleegkundigen niet zelf ziek worden en verder de zorg voor hun patiënten kunnen opnemen. Door jouw maskers, of een deel daarvan, te schenken, kan je levens redden", aldus JYZ. "Ze zijn welkom aan het onthaal." (CMW)

"Er is nog altijd nood aan de mondmaskers van het type ffp2 en ffp3", aldus de schepen. "Wie als bedrijf of particulier nog dergelijke maskers heeft liggen, mag die binnenbrengen. Het ziekenhuis is er erg dankbaar voor. Daarnaast zijn uiteraard ook de gewone mondmaskers voor ons woonzorgcentrum meer dan welkom." Het Jan Yperman Ziekenhuis lanceerde een paar dagen geleden een oproep naar mond- of stofmaskers. "Deze maskers zorgen ervoor dat onze artsen en verpleegkundigen niet zelf ziek worden en verder de zorg voor hun patiënten kunnen opnemen. Door jouw maskers, of een deel daarvan, te schenken, kan je levens redden", aldus JYZ. "Ze zijn welkom aan het onthaal." (CMW)