Inmiddels werden er reeds een masterplan opgesteld en aan architectenbureau aangesteld. In dat masterplan werden er reeds enkele cruciale delen van de toekomstige site aangegeven: een gedeelte wonen, een gedeelte recreatie en aandacht voor de waterproblematiek. "Hoe het nieuwe Dadipark er precies zal uitzien is totaal nog niet zeker.

We willen dan ook graag luisteren naar hoe de bewoners het zien. Welke ideeën hebben ze, wat zijn hun bedenkingen", aldus schepen voor ruimtelijke ordening Sherley Beernaert (STERK). De infomarkt gaat door op 13 juni in 't Torreke. Om 17, 18, 19 en 20u is er telkens een infosessie. Inschrijven vooraf is noodzakelijk en kan via www.moorslede.be/ruimtelijk-uitvoeringsplan.

(BF)

Inmiddels werden er reeds een masterplan opgesteld en aan architectenbureau aangesteld. In dat masterplan werden er reeds enkele cruciale delen van de toekomstige site aangegeven: een gedeelte wonen, een gedeelte recreatie en aandacht voor de waterproblematiek. "Hoe het nieuwe Dadipark er precies zal uitzien is totaal nog niet zeker. We willen dan ook graag luisteren naar hoe de bewoners het zien. Welke ideeën hebben ze, wat zijn hun bedenkingen", aldus schepen voor ruimtelijke ordening Sherley Beernaert (STERK). De infomarkt gaat door op 13 juni in 't Torreke. Om 17, 18, 19 en 20u is er telkens een infosessie. Inschrijven vooraf is noodzakelijk en kan via www.moorslede.be/ruimtelijk-uitvoeringsplan.(BF)