Stefaan Casteleyn wordt pastoor in Deerlijk

Stefaan Casteleyn wordt de nieuwe pastoor in Deerlijk.© MVD
Stefaan Casteleyn wordt de nieuwe pastoor in Deerlijk.© MVD
Redactie KW

Amper een week na de aankondiging van het vertrek van pastoor Marc Messiaen vanuit Deerlijk naar Avelgem is er een nieuwe pastoor benoemd. Stefaan Casteleyn, momenteel medepastoor van de pastorale eenheid St.-Paulus in Waregem, wordt op 1 september pastoor van de pastorale eenheid De Wijngaard in Deerlijk.

Stefaan Casteleyn is reeds vele jaren vooral gekend als de medepastoor van Nieuwenhove, waar hij nu nog woonachtig is. Hij is ook actief in andere wijken van Waregem.

De nieuwe pastoor wordt tegen 1 september Deerlijkenaar. “Ik wil in de beginperiode vooral luisteren en mensen ontmoeten. Een geloofsgemeenschap is één geheel. Ik maak graag werk van de voorbereiding van de vieringen en van contacten met bewegingen, wijken en scholen. In het pastorale team samenwerken, is de boodschap.”

De sportieve ingesteldheid van de nieuwe pastoor is gekend. “Wandelen, lopen en fietsen horen erbij. Ik ben ook een fan van de computer en het fotograferen.” (MVD)

Lees meer over:

Zeg et ne keer

Waar heb je een fout gezien of heb je zelf een suggestie? Laat het ons dan weten.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten