Een dertigtal 'gele hesjes', onder leiding van Johan Bultiauw, voerde vorige week zaterdag actie aan de Kennedy rotonde. Er werd een rijstrook afgesloten voor het verkeer die Oostende binnenreed. Dat zorgde voor grote vertragingen voor het verkeer die van de A10 kwam.

Komende zaterdag zal dus opnieuw actie gevoerd worden. Vanaf 16 uur kondigen de actievoerders aan de zone rond 'Dikke Mathille' te zullen bezetten. Dat zal ongetwijfeld voor sterke verkeershinder zorgen in het Oostendse stadscentrum. De Leopold II-laan is immers een drukke straat voor inkomend en uitgaand verkeer naar het stadscentrum.

De gele hesjes voeren actie voor enerzijds de hoge brandstofprijzen en anderzijds de armoede in de stad.

(JRO)

Een dertigtal 'gele hesjes', onder leiding van Johan Bultiauw, voerde vorige week zaterdag actie aan de Kennedy rotonde. Er werd een rijstrook afgesloten voor het verkeer die Oostende binnenreed. Dat zorgde voor grote vertragingen voor het verkeer die van de A10 kwam.Komende zaterdag zal dus opnieuw actie gevoerd worden. Vanaf 16 uur kondigen de actievoerders aan de zone rond 'Dikke Mathille' te zullen bezetten. Dat zal ongetwijfeld voor sterke verkeershinder zorgen in het Oostendse stadscentrum. De Leopold II-laan is immers een drukke straat voor inkomend en uitgaand verkeer naar het stadscentrum.De gele hesjes voeren actie voor enerzijds de hoge brandstofprijzen en anderzijds de armoede in de stad.(JRO)