Geïrriteerde Patricia Kaas : “Ik wil mensen en gezichten zien, geen schermen !”

Patricia Kaas © PADI
Redactie KW

Op zondag 17 september staat Patricia Kaas met haar liveband om 20 uur op het podium van het Kursaal Oostende. Het wordt een speciale avond.

Na dertien jaar heeft de 50-jarige wereldartiest nog eens een nieuw album uitgebracht en dat komt ze exclusief voorstellen aan haar Vlaamse fans. Mademoiselle chante le blues (één van haar vele hits) wil vooral de volle aandacht van het publiek. “Ik wil mensen en gezichten zien, geen schermen. Het stoort mij mateloos dat mensen voor je neus staan met hun volledige blik op hun gsm-scherm alsof ze televisie aan het kijken zijn. Op Instagram heb ik een tijdje geleden daarover een berichtje gestuurd. Goed bedoeld, want ik heb er geen problemen mee dat mensen foto’s en filmpjes maken, maar niet constant. Ik vind dat zonde. Op die manier missen ze echt de mooie stukken die mijn band speelt en het knappe werk van onze licht- en geluidsmensen. In Oostende wordt met de volledige wereldtournee uitgepakt en spelen we in volle bezetting. Wie zondag niets te doen heeft, is nog welkom want er zijn nog tickets te koop aan de kassa. En het wordt de moeite”, besluit Patricia Kaas enthousiast.

https://www.youtube.com/watch?v=QSh8egq4W7E

(PADI)

Zondag 17 september om 20 uur in Kursaal Oostende. Tickets bestel je via www.concertevents.be, 0479 31 84 55 of aan de kassa.

Zeg et ne keer

Waar heb je een fout gezien of heb je zelf een suggestie? Laat het ons dan weten.