Geert Simoen uit Oostende organiseerde al meer dan 50 beurzen

Geert Simoen heeft intussen al 50 beurzen op zijn palmares. © (Foto MF)
Redactie KW

Levensgenieters kunnen nog tot zondag 17 september inspiratie opdoen op de derde editie van de lifestylebeurs in het Kasteel van Loppem.

Organisator Geert Simoen heeft intussen al 50 beurzen op zijn palmares. Sinds 1994 organiseert Geert Simoen beurzen en events. De derde editie van Lauretum in Style in Jabbeke vorig jaar was het gouden jubileum van de Oostendse organisator. Met 50 beurzen op de teller heeft Geert heel wat ervaring en expertise.

Groene Vingers Tuindagen

“In 2000 nam ik de beslissing om mij volledig toe te leggen op het organiseren van beurzen en events. De meest bekende en langstlopende is ongetwijfeld Hof & Huis. Deze tuinbeurs heette aanvankelijk Den Hof en ‘t Huys en werd van 2001 tot 2005 omgedoopt naar de Groene Vingers Tuindagen in samenwerking met VTM. Omzwervingen over het hele land leverden evenveel mooie en sfeervolle events op”, zegt Geert.

“Er komt heel wat kijken bij de organisatie van zo’n evenement. Ik kan niet op mijn lauweren rusten. Klanten, standhouders en bezoekers moet je telkens over de streep trekken”, klinkt het.

Maar liefst 70 exposanten

“Ik startte een paar jaar geleden met de ‘In Style’-events”, aldus Geert. “Intussen organiseerde ik al zeven zulke evenementen over het hele land. Met het najaar in het vooruitzicht wordt het tijd om de nieuwste interieurtrends te ontdekken. Nog tot 17 september kan je je laten onderdompelen in de inspirerende sfeer van het prachtige neogotische Kasteel van Loppem. Liefst 70 exposanten staan op je te wachten. Op de lifestylebeurs vind je prachtige realisaties en de mooiste meubels voor je terras, net als originele decoratie. Je kan onder meer een smid live aan het werk zien in het Kasteel van Loppem. Elke dag maak je bovendien kans op een mooie prijs die hij ter plaatse maakt. Een beetje luxe mag wel op een lifestyle-event. Een hottub, automatische grasmachines, kunst of hippe foodtrucks: alles is voorzien”, aldus nog Geert Simoen.

(MF – Foto MF)