"De kerngroep van De Barakkenaars die instonden voor deze wandeling hebben dit samen beslist. Het is ieder jaar veel werk om dit in elkaar te steken. Het is dan ook geen klein evenement meer. Er is ook absoluut geen onenigheid binnenin de groep, maar we vonden dat we na zes jaar eens een sabbatjaar mochten inlassen", vertelt Jan Wielockx van De Barakkenaars.

Vele wandelfanaten zullen wellicht teleurgesteld zijn, maar er is ook goed nieuws. "De laatste jaren mochten we maar liefst 400 deelnemers tellen, wat ons uiteraard zéér tevreden stemde. We kunnen nu al beloven dat we er volgend jaar terug zullen zijn en misschien met nog betere en straffere ideeën. Na een welverdiende rustpauze zullen we gegarandeerd met een sterk vernieuwde editie op de proppen komen", besluit Jan.

(NVM)

"De kerngroep van De Barakkenaars die instonden voor deze wandeling hebben dit samen beslist. Het is ieder jaar veel werk om dit in elkaar te steken. Het is dan ook geen klein evenement meer. Er is ook absoluut geen onenigheid binnenin de groep, maar we vonden dat we na zes jaar eens een sabbatjaar mochten inlassen", vertelt Jan Wielockx van De Barakkenaars. Vele wandelfanaten zullen wellicht teleurgesteld zijn, maar er is ook goed nieuws. "De laatste jaren mochten we maar liefst 400 deelnemers tellen, wat ons uiteraard zéér tevreden stemde. We kunnen nu al beloven dat we er volgend jaar terug zullen zijn en misschien met nog betere en straffere ideeën. Na een welverdiende rustpauze zullen we gegarandeerd met een sterk vernieuwde editie op de proppen komen", besluit Jan. (NVM)