Geen taarten, maar kaarten: Anneleen schrijft naar iedereen die het wil

Olaf Verhaeghe

Anneleen Deseyn uit Anzegem heeft heel wat talenten. De voormalige uitbaatster van Zomerbar in Tiegembos kan niet alleen heerlijke taarten bakken, ze kan ook immens vlot schrijven. In deze coronatijden wil ze haar pen gebruiken om iedereen die het kan gebruiken, een kaartje sturen.

Anneleen Deseyn uit Anzegem is een bekend gezicht in de regio. De voorbije zomers baatte ze met een glimlach Zomerbar in Tiegembos uit en daarvoor liet ze zich dag in dag uit gaan aan haar bakoven. “Taarten bakken en die naar de mensen brengen, is nu misschien niet het beste idee. Een beetje te risicovol en het zou me verder brengen dan essentieel nodig is”, zegt ze. “Maar ik schrijf graag en ik heb hier een gigantische doos postkaartjes staan. Oké, ja ik beken. Ik heb wat gehamsterd de voorbije jaren.” (lacht)

De coronacrisis brengt volgens de Anzegemse heel veel goeds in de mensen naar boven. “En daar wil ik maar al te graag aan meedoen. Ik maak de rijmpjes, briefjes of liefdevolle tekstjes en schrijf ze op mijn postkaartjes. Maar naar wie moet ik ze sturen? Beter gezegd: naar wie wil jij een kaartje sturen? Iemand die nu geïsoleerd zit, iemand die zijn of haar familie moet missen of iemand die angstig leeft tijdens de chemokuur? Laat het horen!”

Wie via Anneleen een postkaartje wil sturen, kan contact opnemen via onderstaande Facebookpost.

Anneleenhttps://www.facebook.comFacebook1

Bon… Coronacrisis.
Het haalt bij sommigen het slechtste naar boven. 😔Het doet me soms denken aan de verzuurde…

Geplaatst door Anneleen Deseyn op Dinsdag 24 maart 2020

rich1.0https://www.facebook.com/anneleen.deseyn/posts/10158021875457357552

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier