Het is organisator Robrecht Vanhuyse die het nieuws op zijn Facebook bekendmaakte. De Rodenbach Stadskroegentocht vindt telkens aan de vooravond van 1 mei plaats, dit jaar dus op donderdag 30 april, samen met de Winkelnacht.

Door de stevige maatregelen om de verspreiding van het coronavirus tegen te gaan is het allesbehalve zeker dat de horeca dan al opnieuw open is en dus werd besloten om deze editie af te gelasten en eventueel in de zomer te organiseren. Of de Winkelnacht nog plaatsvindt is nog onduidelijk.

Zoals je al kunt vermoeden is mijn jaarlijkse Rodenbach Stadskroegentocht 2020 editie 12, afgelast. We kijken samen met het Horecamanagement uit naar een zomerdatum.

Geplaatst door Robrecht Vanhuyse op Maandag 23 maart 2020

(TD)

Het is organisator Robrecht Vanhuyse die het nieuws op zijn Facebook bekendmaakte. De Rodenbach Stadskroegentocht vindt telkens aan de vooravond van 1 mei plaats, dit jaar dus op donderdag 30 april, samen met de Winkelnacht. Door de stevige maatregelen om de verspreiding van het coronavirus tegen te gaan is het allesbehalve zeker dat de horeca dan al opnieuw open is en dus werd besloten om deze editie af te gelasten en eventueel in de zomer te organiseren. Of de Winkelnacht nog plaatsvindt is nog onduidelijk.(TD)