Geen Roderickroute tijdens Hemelvaartweekend in Oudenburg

Met spijt in het hart zien de kunstenaars de Roderickroute afgelast. Je kan hun werken zeker tijdens de editie van 2021 gaan bewonderen. © (Foto LIN)
Redactie KW

Na lang wikken en wegen heeft het bestuur van kunstkring Rodrigo Flamenco besloten om de Roderickroute dit jaar af te gelassen. “Door mogelijke risico’s, veiligheidsvoorschriften met bijkomende problemen voor de organisatie hebben we dit besluit genomen”, zegt het bestuur.

“We hadden nog gehoopt om de Roderickroute, die elk jaar tijdens het Hemelvaartweekend plaatsvindt, te verplaatsen naar eind september, maar zelfs dat lijkt niet haalbaar. We zijn er ons van bewust dat velen de afgelasting jammer vinden, maar hopen op begrip”, aldus nog de kunstkring.

“We hopen dat al onze kunstenaars verder creatief bezig blijven om deze moeilijke periode door te komen. We nodigen alle kunstliefhebbers van harte uit om onze zomertentoonstelling Roderick Intima vanaf 1 juli te komen bekijken in cc Ipso Facto, Marktstraat in Oudenburg”, nodigt het bestuur uit.

(LIN)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier