"We hadden nog gehoopt om de Roderickroute, die elk jaar tijdens het Hemelvaartweekend plaatsvindt, te verplaatsen naar eind september, maar zelfs dat lijkt niet haalbaar. We zijn er ons van bewust dat velen de afgelasting jammer vinden, maar hopen op begrip", aldus nog de kunstkring.

"We hopen dat al onze kunstenaars verder creatief bezig blijven om deze moeilijke periode door te komen. We nodigen alle kunstliefhebbers van harte uit om onze zomertentoonstelling Roderick Intima vanaf 1 juli te komen bekijken in cc Ipso Facto, Marktstraat in Oudenburg", nodigt het bestuur uit.

(LIN)

"We hadden nog gehoopt om de Roderickroute, die elk jaar tijdens het Hemelvaartweekend plaatsvindt, te verplaatsen naar eind september, maar zelfs dat lijkt niet haalbaar. We zijn er ons van bewust dat velen de afgelasting jammer vinden, maar hopen op begrip", aldus nog de kunstkring."We hopen dat al onze kunstenaars verder creatief bezig blijven om deze moeilijke periode door te komen. We nodigen alle kunstliefhebbers van harte uit om onze zomertentoonstelling Roderick Intima vanaf 1 juli te komen bekijken in cc Ipso Facto, Marktstraat in Oudenburg", nodigt het bestuur uit.(LIN)