"We willen het duurzaam houden en konden dankzij een sponsor een waterfontein plaatsen in onze kleedkamerruimte. Nu kan iedereen zijn eigen drinkfles vullen. Dit bespaart heel wat afval. Er werden ook enkele drinkflessen geschonken", aldus jeugdcoördinator Thomas Dinnecourt.

"Tijdens de trainingen voorzien we geen waterflessen meer. Voor matchen voorzien we nog een minimum, voor als bezoekende ploegen geen drinkflessen mee hebben, maar we zullen de bezoekers er wel vooraf op wijzen dat ze hun drinkflessen hier zelf kunnen vullen."

(EDB)

"We willen het duurzaam houden en konden dankzij een sponsor een waterfontein plaatsen in onze kleedkamerruimte. Nu kan iedereen zijn eigen drinkfles vullen. Dit bespaart heel wat afval. Er werden ook enkele drinkflessen geschonken", aldus jeugdcoördinator Thomas Dinnecourt."Tijdens de trainingen voorzien we geen waterflessen meer. Voor matchen voorzien we nog een minimum, voor als bezoekende ploegen geen drinkflessen mee hebben, maar we zullen de bezoekers er wel vooraf op wijzen dat ze hun drinkflessen hier zelf kunnen vullen."(EDB)