Geen kermis, wel ontbijtpakketten voor het goede doel

Kristel Sucaet-Voet, de dochter van wijlen Carine Cailliau (rechts) helpt mee met de ontbijtpakketten. © KVCL
Redactie KW

Geen kermis dit weekend in Noordschote door het coronavirus. Maar niets doen was voor de feestcommissie geen optie, dus serveren ze op zondag 21 juni een kemisontbijt aan huis. De opbrengst is voor het goede doel.

Aanleiding voor het initiatief is het feit dat het 10 jaar geleden is dat Carine Cailliau overleed, de bekende uitbaatster van café ‘t Hooiland en stuwende kracht achter de kermis. De familie Voet-Cailliau en de feestcommissie wilden dat niet onopgemerkt voorbij laten gaan.

Zondagmorgen zullen bijgevolg heel wat inwoners van Lo-Reninge kunnen smullen van een lekker en gezond ontbijt. De laatste voorbereidingen zijn volop bezig. “We maken pakketten klaar voor in totaal duizend mensen“, zegt Kristel Sucaet-Voet, de dochter van wijlen Carine Cailliau.

“Het is een groot succes. We zijn heel blij dat we de mensen op kermiszondag toch iets zullen kunnen geven, ondanks het feit dat er geen kermis is.”

De opbrengst van de ontbijtactie gaat integraal naar Kom op Tegen Kanker en het Kinderkankerfonds.

(KVCL)

Zeg et ne keer

Waar heb je een fout gezien of heb je zelf een suggestie? Laat het ons dan weten.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten