Goed nieuws voor de bierliefhebbers: de Folklorefeesten zijn dan wel afgelast, maar dat betekent niet dat er dit jaar geen nieuw brouwsel van het Lichtervelds Blond op de markt komt. De voorraad van 2018 is volledig uitgeput.

Een bak Lichtervelds Blond kost 36 euro en is onder meer verkrijgbaar bij Bevernagie All Drinks in de Koolskampstraat. Het Lichtervelds Blond wordt gebrouwen door De Dolle Brouwers uit Esen, op vraag van de heemkundige kring van Lichtervelde. Het lokale biertje wordt geschonken in 16 horecazaken.

Goed nieuws voor de bierliefhebbers: de Folklorefeesten zijn dan wel afgelast, maar dat betekent niet dat er dit jaar geen nieuw brouwsel van het Lichtervelds Blond op de markt komt. De voorraad van 2018 is volledig uitgeput.Een bak Lichtervelds Blond kost 36 euro en is onder meer verkrijgbaar bij Bevernagie All Drinks in de Koolskampstraat. Het Lichtervelds Blond wordt gebrouwen door De Dolle Brouwers uit Esen, op vraag van de heemkundige kring van Lichtervelde. Het lokale biertje wordt geschonken in 16 horecazaken.