Geen dienst, maar wel modeshow in kerk Middelkerke

Redactie KW

Een modeshow in een kerk mag dan wel ongewoon zijn, het is een concept dat binnenkort helemaal ingeburgerd zal zijn in Middelkerke.

Vrijdag vond er een modeshow plaats in de kerk van Sint-Pieters-Kapelle. Iets wat in de toekomst nog herhaald zal worden, want het gemeentebestuur wil zo een nieuwe invulling geven aan de ontwijde kerken in Groot-Middelkerke.

De kaartenverkoop verliep al van bij het begin vlot. Met 200 aanwezigen werd het een succesvol evenement. Het defilé werd verzorgd door kledingwinkels Zoë en Viva. De organisatie van deze show werd verzorgd door ‘Le dulle ds‘ een damesvereniging van Lijst Dededecker.

“Wij zijn verheugd met de talrijke opkomst. We willen dan ook het gemeentebestuur en de winkels danken voor hun deelname en inzet. Deze modeshow is niet met professionele mannequins en is bedoeld voor de gewone man of vrouw in de straat. We willen aantonen dat men geen fotomodel moet zijn om er toch tip top en in orde uit te zien,” aldus Noëlla Wauters.

Ze vertelden ook nog dat hier zeker een vervolg aan zal worden gebreid. Volgend jaar zal er weer een modeshow plaatsvinden in de Sint Pieters kerk.

(RDB-foto LC)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier