Geen 48ste Chiro rolmarathon in Meulebeke

De 48ste editie van de Chiro rolmarathon op 3, 4 en 5 april gaat niet door. De leiding en de leden zitten niet met de handen in het haar en zoeken nu al volop naar alternatieven.

De Chiroleiding mag de borden terug ophalen. © LB

Groepsleidster Geike Verstraete: “Het coronavirus houdt ons allemaal in zijn greep. Daar de gezondheid van ieder van ons nu voorop staat, volgen we de voorschriften van de overheid en annuleren we het rolmarathon weekend. We blijven niet stilzitten en zoeken nu naar alternatieven om dit weekend te compenseren. Op dit moment kunnen we nog niet zeggen wat dit zal inhouden We houden alvast iedereen hiervan op de hoogte.

Voorbereiding kampen

Een paasvakantieweekend, het hoogtepunt in onze Chirowerking, zonder Beren Bijeen, Funpoertoe, billenkarrenrace, ‘Tien om te zien’ en de ‘Nacht van de Rol’ was tot op vandaag ondenkbaar, maar het is nu eenmaal zo. We danken alvast alle sponsors en we zijn overtuigd dat we op eenieders begrip kunnen rekenen. Wanneer we terug groen licht krijgen, gaan we onmiddellijk aan de slag om de kampperiode zowel voor de meisjes (van 11 tot 21 juli) als voor de jongens (van 21 tot 31 juli) in Eisden te laten doorgaan. We hopen na de paasvakantie onze zondagnamiddag werking te kunnen heropstarten, maar ook hier houden we zowel onze leden als hun ouders zeker op de hoogte.” (LB)

Zeg et ne keer

Waar heb je een fout gezien of heb je zelf een suggestie? Laat het ons dan weten.