Gasthof Wildenburg is ambassadeur van ‘Ik koop lokaal’ in Wingene

Stefaan (links) en Kristof Devooght.© foto Nele
Stefaan (links) en Kristof Devooght.© foto Nele
Redactie KW

Al voor het derde jaar op rij gingen de Ondernemingscentra West-Vlaanderen in de campagne ‘Ik koop lokaal bij een winkelier van hier’ op zoek naar ambassadeurs. Via deze actie wil men het lokaal kopen extra in de kijker zetten. Gasthof Wildenburg werd verkozen tot lokaal ambassadeur in Wingene.

Tussen 26 april en 25 mei kon het grote publiek stemmen op de favoriete winkelier. Op donderdag 17 juni vond de finale plaats en bij de gemeente Wingene kwam horecazaak Gasthof Wildenburg uit de bus als lokaal ambassadeur. Broers Kristof (37) en Stefaan (47) Devooght runnen de zaak. “Het is nu al vier jaar dat wij de zaak van onze ouders overnamen”, weet Kristof. “Mijn vader José is spijtig genoeg overleden. Ik vind het een leuk idee om deel te nemen aan de campagne. Ook als horecazaak hadden wij het niet gemakkelijk tijdens de verplichte sluiting rond corona.

Dankbaar

Via de campagne worden de lokale handelszaken in de kijker gezet en krijgen ze automatisch een duwtje in de rug. Het is zinvol om de mensen te doen inzien dat lokaal inkopen doen of lokaal op restaurant gaan, nodig is om de zaken te ondersteunen. Via deze weg willen we de mensen van harte bedanken. Daarnaast zijn we onze klanten ook heel dankbaar voor de steun die we kregen tijdens de takeaway afhaalmogelijkheden. Verkozen worden tot lokaal ambassadeur doet ons heel veel plezier.” (NS)

Zeg et ne keer

Waar heb je een fout gezien of heb je zelf een suggestie? Laat het ons dan weten.