Garry Hagger, Zanger Didier en Musiquette met Andrei Lugovski sieren affiche van Zilverrock

© JRO
Jeffrey Roos
Jeffrey Roos Medewerker KW

De Oostendse senioren kijken ongetwijfeld reikhalzend uit naar maandag 16 maart, want dan loopt het Kursaal opnieuw vol voor de 25ste editie van Zilverrock. De ticketverkoop start op maandag 17 februari.

Elk jaar opnieuw zorgt het stadsbestuur voor een goedgevuld programma waar heel wat senioren naar uitkijken. Maart is traditioneel Zilverrock-maand en staat dan ook met stip genoteerd bij de vele senioren. Ondertussen is het seniorenfestival al toe aan de 25ste editie. De voorbije jaren stonden al heel wat bekende artiesten op de planken van Zilverrock. Willy Sommers, David Vandyck, Koen Crucke en Margriet Hermans, John Terra… allemaal passeerden ze de revue. En over de revue gesproken: net als de voorbije jaren ligt de presentatie in handen van Robert ‘Tjeppen’ Duyck en Patrick ‘Pulle’ Dupon, het bekende duo van d’Ostendsche Revue.

Dit jaar koos het stadsbestuur voor een mooi programma voor de jubileumeditie. De eerste artiest die het podium mag betreden, is zanger Didier. Voor velen misschien nog onbekend, maar Didier Walckenaers trad al veel op in verschillende ontmoetingscentra. De tweede, meer bekendere naam is Garry Hagger. Iedereen kent wel zijn klassiekers zoals ‘Het Allermooiste’, ‘Als de zon verschijnt’ en ‘Ik heb de hele nacht liggen dromen’. Het tweede deel van Zilverrock wordt verzorgd door Musiquette, een team van twaalf klassiek geschoolde solisten met een gastoptreden van Andrei Lugovski.

De ticketverkoop voor Zilverrock start op maandag 17 februari om 10 uur aan de loketten in CC De Grote Post. Tijdens de andere dagen is het UiTloket van CC De Grote Post van maandag tot zaterdag geopend van 14 tot 18 uur. Tickets kosten voor Oostendenaars kosten 6 euro en niet-Oostendenaars betalen 12 euro. Mensen met een UiTpas met kansentarief betalen 1,20 euro voor een ticket.

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier