Gala van de Leeuw gaat in Wingene op zoek naar ondernemer van het jaar

Op de foto zie je links achteraan Liesbeth Denolf en Koen Verhaeghe. Links vooraan staan Tamara Gevaert en Nathalie Bauwens. Rechts herken je Pieter Duyck en Christof Dupon. © (foto Nele)
Redactie KW

Op zaterdag 21 maart organiseert Unizo het Gala van de Leeuw. Tijdens dit galafeest gaat Unizo op zoek naar de ondernemer van het jaar.

“Het Gala van de Leeuw is intussen aan de derde editie toe”, vertelt Nathalie Bauwens, voorzitster van Unizo. “We starten de sfeervolle avond met een uitgebreid diner en daarna gaan we op zoek naar de ondernemer van het jaar. Iedere zelfstandige uit de gemeente Wingene en Zwevezele had tot eind vorig jaar de kans om zich in te schrijven voor deze eervolle verkiezing.”

Naambekendheid

“Er schreven zich tal van deelnemers in en iedereen krijgt naambekendheid via sociale media en andere kanalen. Op die manier worden de deelnemers extra in de kijker gezet.”

“De jury die uit zes personen bestaat _ met bedrijfsleiders van binnen en buiten de gemeente _ kiest in elke categorie drie genomineerden. We spreken over vier categorieën met starter van het jaar, handelaar van het jaar, stielman van het jaar en ondernemer van het jaar.”

“De aanwezigen op het galafeest kiezen via een geheime stemming uit deze genomineerden de winnaars in elke categorie.”

Titel voor twee jaar

“Zowel de genomineerden als de winnaars worden pas tijdens de avond zelf bekend gemaakt. De winnaar mag zich gedurende twee jaar ondernemer van het jaar binnen zijn categorie noemen.”

“Na de bekendmaking van de winnaars en de uitreiking van de awards is er aansluitend een optreden van muziekgroep Domino. Daarop volgt een spetterend dansfeest met dj Tom Serru.”

Kaarten voor deze bijzondere avond kosten 95 euro per persoon.

Inschrijven is noodzakelijk en kan via www.galavandeleeuw.be. Meer info kan je verkrijgen via info@unizowingene.be. (NS)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier