Gaëlle uit Roeselare opent eigen advieswinkel en webshop

Gaëlle Ouvrein runt Fashion Emergency. (foto SB) © (foto SB)
Redactie KW

De Roeselaarse Gaëlle Ouvrein (26) heeft met ‘Fashion Emergency’ sinds april vorig jaar haar eigen advieswinkel en webshop. Vanaf nu hoopt ze haar klanten met een innovatieve huidskleuranalyse nog beter te helpen in de keuze voor de juiste make-up.

Aan de universiteit van Antwerpen werkt deze creatieve duizendpoot als postdoc-onderzoeker rond online celebrity bashing. Ze heeft al van kindsbeen af een onweerstaanbare passie voor mode. “Als kleur- en stijlconsulente is het mijn doel klanten advies te geven over de juiste ensembles of bij modedilemma’s”, vertelt Gaëlle, die in Leuven communicatiewetenschappen studeerde. “Je weet wel: past die supertoffe ripped jeans wel om naar dat feestje te gaan of mag ik die geklede donkerblauwe broek aantrekken tijdens een weekendactiviteit en waarmee combineer ik die dan? Op afspraak stel ik persoonlijke kleur- en stijlarrangementen voor. Daarnaast help ik mensen op het web via mijn ‘online fashionadvies’, stel leuke outfits samen of geef voor Zalando styling advies op maat. Ten derde heb ik ook een blog met de meest recente trends, tips en tricks, waar ik trouwens als 18-jarige al mee bezig was.”

Huidskleuranalyse

Onlangs volgde Gaëlle in het Nederlandse Hoevelaken een opleiding huidskleuranalyse. “Hiermee kan ik bij klanten hun exacte huidskleurtype bepalen en kunnen ze de make-up kiezen die perfect naturel met hun type matcht. Dit betekent nooit nog foute make-upkleuren. Die make-up is bovendien mineraal en vegan, vrij van chemicaliën en vrij van nanodeeltjes die de poriën verstoppen. In de Roeselaarse regio doe ik individuele analyses. Daarnaast geef ik regelmatig workshops in andere winkels. Onlangs was ik ook in ARhus te gast. Momenteel ben ik de tweede op de Belgische markt. Het is mijn ambitie de specialist van West-Vlaanderen te worden en dit Skin Color Cosmetics-concept volledig uit te werken. Als eindejaaractie krijg je die kleuranalyse trouwens voor de helft van de prijs.” Fashion Emergency vind je in de Meikerverstraat 28 in Roeselare. (KK)

Info: www.fashionemergency.be of 0476 67 15 60.

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier