https://api.mijnmagazines.be/packages/navigation/

Gaëlle Sauvillers is de nieuwe miss West-Vlaanderen

© (Foto Bjorn Van Ryckeghem)
Redactie KW

Op zondag 26 september werd er in het Proximus Plopsatheater op zoek gegaan naar nieuwe missen die elk hun provincie zullen vertegenwoordigen bij Miss Belgium. Gaëlle Sauvillers werd bekroond als nieuwe miss West-Vlaanderen.

De show werd geopend door alle kandidaten met een gezamenlijke dans. Daarna werd iedere kandidaat ruim voorgesteld over wie ze zijn, wat ze doen en wat hun dromen en doelen zijn. Natuurlijk kreeg iedereen even veel de kans om te paraderen en zichzelf te showen op het podium. Het duurde een ruime tijd vooraleer iedereen eens werd voorgesteld.

Daarna was het tijd voor de gekende bikini-defilé waar iedere kandidaat zijn of haar body mocht showen. Na dat gedeelte konden de missen, indien ze dat wilden, hun talenten tonen aan het publiek aan de hand van een filmpje of via een live-opvoering. De meesten zongen, vertelden een gedicht, speelden een instrument of deden een dansje.

Uiteindelijk koos de jury voor Gaëlle Sauvillers als de nieuwe miss West-Vlaanderen. Eerste eredame is Soraya Parreyn uit Waardamme, tweede eredame is Alana Hanegreefs uit Zuienkerke. (Mervyn)

Zeg et ne keer

Waar heb je een fout gezien of heb je zelf een suggestie? Laat het ons dan weten.