G & B Events houdt Vlaamse shownamiddagen in ‘t Gaverke in Waregem

Greg uit Tielt staat ook op het podium van 't Gaverke in Waregem. © PADI/Daniël
Patrick Depypere
Patrick Depypere Medewerker KW

Gino Van den Bossche en Bianca Polfliet uit Waregem organiseren op dinsdag 20 oktober een eerste Vlaamse shownamiddag in café ‘t Gaverke in Waregem.

Het komt door een gesprek tussen Gino Van den Bossche en Giovanni Vandendriessche alias zanger Gio Vano uit Roeselare dat beiden besloten om de handen in elkaar te slaan in deze moeilijke coronatijden. “We houden het niet bij één namiddag”, zegt Gino. “Het is in de toekomst de bedoeling dat we met G & B Events Vlaanderen rondtrekken met dergelijke shownamiddagen. We laten bekend Vlaams talent zingen, zodat het publiek een aangename namiddag meemaakt.

Op dinsdag 20 oktober gaan de deuren van café ‘t Gaverke, Tjollenstraat 2 in Waregem om 13 uur open. Eén uur later begint de eerste shownamiddag met optredens van Gregory, Gio Vano en Andy Reivan, die ook de presentatie doet. Op dinsdag 10 november wordt in dezelfde café een tweede shownamiddag gehouden met optredens van Jordy Vannet, Greg en Gio Vano, die dan instaat voor de presentatie. Er is ook een tombola voorzien. (PADI)

Eén toegangskaart kost 13 euro in voorverkoop en 15 euro aan de deur, inclusief koffie en gebak. Info en reservatie : 0483 18 22 90 – 0477 33 88 85 –gino.vandenbossche1@gmail.com

Zeg et ne keer

Waar heb je een fout gezien of heb je zelf een suggestie? Laat het ons dan weten.