Fun4Friends organiseerde eerste activiteit voor alleenstaanden

© (Foto MD)
Redactie KW

Op Oudejaarsavond organiseerde de nieuwe vereniging Fun4Friends haar eerste evenement. Het betrof een Sylvesternacht in Gasthuis Skindles in Poperinge. Fun4Friends is volledig gericht op alleenstaanden.

Initiatiefnemers zijn Sofie Bourgeois (36) uit Poperinge en Veerle Gevaert (42) uit Vlamertinge. “We gingen van start in oktober met een oproep via Facebook, en later hebben we flyers verspreid”, zegt Sofie Bourgeois. “En op Oudejaarsavond organiseerden we dan onze eerste activiteit. Een vijftigtal mensen kwamen genieten van een lekker maal, gevolgd door een dansfeest.”

“Wij zijn beide alleenstaande moeders, maar iedereen is welkom bij ons. Er is geen enkel criterium qua leeftijd, rang of stand. We hebben nu al leden uit Ieper, Poperinge, Pollinkhove, Heuvelland tot Zonnebeke. De meeste van onze leden zijn tussen de 35 en 45 jaar”, vult Veerle Gevaert aan.

Fun4Friends wil mensen samenbrengen. Het is de bedoeling om mensen kennis te laten maken met elkaar en zo hun vriendenkring uit te breiden. Onder de rubriek ‘Evenementen’ op Facebook kan men de reeds geplande activiteiten voor de eerste maanden van 2020 terug vinden. En dat zijn er al een tiental: van wandelingen over kookworkshops tot EHBO-cursussen.

(AHP)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier