Omdat het allemaal wat te zwaar werd, vooral in combinatie met haar vier kinderen, verkocht ze toen de frituur en de zaak kreeg nieuwe uitbaters. Achttien maanden later stond de zaak echter weer te koop en Jill aarzelde niet. "Het voelt aan als weer thuiskomen. Ik miste mijn klanten en mijn droomjob. Ik heb a...

Omdat het allemaal wat te zwaar werd, vooral in combinatie met haar vier kinderen, verkocht ze toen de frituur en de zaak kreeg nieuwe uitbaters. Achttien maanden later stond de zaak echter weer te koop en Jill aarzelde niet. "Het voelt aan als weer thuiskomen. Ik miste mijn klanten en mijn droomjob. Ik heb altijd graag frieten gebakken.""Op je 40ste is je leven halfweg en twijfel je wel eens aan wat je onderneemt", vertelt Jill openhartig. "Een frituur openhouden met vier jonge kinderen onder je hoede, is geen eenvoudige klus. Twee jaar geleden zocht ik iets anders, het was te zwaar. Ik wou de gewone werkvloer eens uitproberen, als werknemer, om te zien of dat me lag. Ik werd gerante-in-opleiding in de pas geopende Bon'Ap in Oostkamp maar dat bleek niet echt mijn ding te zijn. Na enkele maanden ging ik halftime in de privé werken als poetsvrouw en halftime als zelfstandige in bijberoep. Maar ook hier miste ik de uitdaging", gaat Jill Verduyn verder."Toen Dumbo weer vrij kwam, heb ik toegehapt. Een comeback zag ik zitten. Tja, die vier kinderen heb ik natuurlijk nog steeds (lacht), maar ze zijn ondertussen twee jaar ouder en ik heb mijn tweede adem gevonden. Ik ga er weer volop tegenaan, gesteund door mijn sterrenteam. Daar hoort mijn dochter Zoë nu ook al bij. Dat doet wel deugd. Onze specialiteiten zijn de verse frietjes, samen met het stoofvlees- en de stoofvleessaus, aangeleverd door de lokale slagerij Vermeersch uit de Stationsstraat. Net zoals de verse satés trouwens. Op maandag en dinsdag is de frituur gesloten." (PH)