Zo zochten ook het echtpaar Patrick Thijs en Lucia De Boeck, uitbaters van Frituur De Leet op het Vandenpeereboomplein en Frituur Sint-Jan in het centrum van deelgemeente Sint-Jan naar een manier om mensen die reeds wekenlang dag en nacht in de weer zijn om ons door de crisis te helpen een spreekwoordelijk schouderklopje te geven. "Ver dienden we het niet te zoeken", zegt Patrick Thijs. "We kwamen terecht bij twee dichte buren van onze vestiging in Sint-Jan: het personeel van het Jan Yperman ziekenhuis en alle medewerkers van de politiezone Arro Ieper. Alle personeelsleden van beide dienstverlenende instellingen, in totaal ruim 1.700 personen, ontvangen een geschenkbon. Deze bon kunnen ze tot en met 30 juni in beide frituren inruilen voor een Bicky Burger én een drankje."

Lucia en Patrick zijn blij dat zij, ook met de steun van hun leveranciers GoodLife Food - Bicky Burger en Brouwerij Bartier, op deze manier hun sympathie kunnen tonen. Een geste die zeker 'gesmaakt' zal worden."

Pieter-Jan en Elisa en Joost Ennaert poseerden samen met enkele personeelsleden van het Jan Yperman Ziekenhuis. (foto EG)

De Zonnebeekse warme bakker Pieter-Jan Vanloot uit de Roeselarestraat 7 schonk woensdag 780 broden en zet donderdag meer dan vijfhonderd taarten af aan het ziekenhuis. De bloem werd geschonken door het bedrijf NV Dossche Mills uit Deinze. (EG)

Zo zochten ook het echtpaar Patrick Thijs en Lucia De Boeck, uitbaters van Frituur De Leet op het Vandenpeereboomplein en Frituur Sint-Jan in het centrum van deelgemeente Sint-Jan naar een manier om mensen die reeds wekenlang dag en nacht in de weer zijn om ons door de crisis te helpen een spreekwoordelijk schouderklopje te geven. "Ver dienden we het niet te zoeken", zegt Patrick Thijs. "We kwamen terecht bij twee dichte buren van onze vestiging in Sint-Jan: het personeel van het Jan Yperman ziekenhuis en alle medewerkers van de politiezone Arro Ieper. Alle personeelsleden van beide dienstverlenende instellingen, in totaal ruim 1.700 personen, ontvangen een geschenkbon. Deze bon kunnen ze tot en met 30 juni in beide frituren inruilen voor een Bicky Burger én een drankje." Lucia en Patrick zijn blij dat zij, ook met de steun van hun leveranciers GoodLife Food - Bicky Burger en Brouwerij Bartier, op deze manier hun sympathie kunnen tonen. Een geste die zeker 'gesmaakt' zal worden." De Zonnebeekse warme bakker Pieter-Jan Vanloot uit de Roeselarestraat 7 schonk woensdag 780 broden en zet donderdag meer dan vijfhonderd taarten af aan het ziekenhuis. De bloem werd geschonken door het bedrijf NV Dossche Mills uit Deinze. (EG)