Daar werd tevens een nieuw luik toegevoegd rond toepassingen van de aardappel. De ruimte die daardoor vrijkwam op de eerste verdieping, werd ingericht als mosterdmuseumpje. Het Frietmuseum verwierf immers een deel van de unieke verzameling van André Delcart, bijgenaamd 'mosterdman', die er dinsdag samen met frietspecialist Eddie Cooremans ook zijn nieuwste boek 'Van aardappel tot friet' kwam voorstellen.

Dit rijkelijk geïllustreerde boek, over de geschiedenis, de teelt en de verwerking van de aardappel en het ontstaan van het frietkot in België, telt 304 blz en is uitgegeven bij Stichting Kunstboek.

(WK)

Daar werd tevens een nieuw luik toegevoegd rond toepassingen van de aardappel. De ruimte die daardoor vrijkwam op de eerste verdieping, werd ingericht als mosterdmuseumpje. Het Frietmuseum verwierf immers een deel van de unieke verzameling van André Delcart, bijgenaamd 'mosterdman', die er dinsdag samen met frietspecialist Eddie Cooremans ook zijn nieuwste boek 'Van aardappel tot friet' kwam voorstellen.Dit rijkelijk geïllustreerde boek, over de geschiedenis, de teelt en de verwerking van de aardappel en het ontstaan van het frietkot in België, telt 304 blz en is uitgegeven bij Stichting Kunstboek.(WK)