Foute Sunset Concert aan het Q-Beach House schot in de roos

Willy Sommers en De Romeo's lokten naar schatting 12.000 mensen naar het strand. © FRO
Jeffrey Roos
Jeffrey Roos Medewerker KW

Er kwam heel wat volk af op het eerste Foute Sunset Concert donderdagavond aan het Q-Beach House in Oostende. Het Foute Sunset Concert was meteen ook het laatste Sunset Concert van de zomer. Willy Sommers en De Romeo’s lokten naar schatting 12.000 mensen naar het strand.

De zomervakantie zit er bijna op. Maandag gaan alle kinderen terug naar school. Dat wil meteen ook zeggen dat het Q-Beach House aan zijn laatste dagen bezig is op het Oostendse strand. Heel wat artiesten passeerden deze zomer de revue. Allereerst was er op zaterdag 29 juni de opening van het Q-Beach House met Regi en Milo Meskens, maar ook Laura Tesoro, K3, Josje, Loic Nottet, Davina Michelle, Ibe, Alvaro Soler, Duncan Laurence en Sigala & Henri PFR passeerden langs de strandbar van Qmusic.

De Romeo's.
De Romeo’s.© JRO

Voor het eerst in alle jaren sinds het Q-Beach House zijn tenten optrok op het Oostendse strand pakt Qmusic uit met een fout Sunset Concert. Niemand minder dan Willy Sommers en De Romeo’s vulden er het podium. Afgesloten werd er met Maarten Vancoillie en Dorothee Dauwe als Dorothee Vegas é Like Maarten, gevolgd door Dj-set van Bart-Jan Depraetere.

Willy Sommers.
Willy Sommers.© JRO

Sam De Bruyn en Wim Oosterlinck testen deze en volgende week trouwens of hun nieuwe ochtendcollega Inge De Vogelaere wel écht klaar is voor de ochtendshow van Qmusic in ‘Operatie Ochtendshow’, waarin ze haar tien opdrachten voorleggen. Donderdagmorgen kreeg Ine haar vierde opdracht: ‘als ochtend-dj moet je luisteraars kunnen laten meezingen met de liedjes van de radio, dus organiseer een groot meezingmoment’. Dat gebeurde donderdagavond, net voor de aftrap van het Foute Sunset Concert.

Daarmee zit het Q-Beach House avontuur in Oostende er bijna op. Op zaterdag 31 augustus worden de deuren voor de laatste keer gesloten. Vanaf zondag 1 september nemen de Q-dj’s hun vaste stek in de Medialaan in Vilvoorde terug in.

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier