Fotoboek én nieuw muzikaal project ‘Paul Bruna Intiem’

'Paul Bruna in het echt' heet het boek dat de fanclub maakte. © PADI
Patrick Depypere
Patrick Depypere Showbizzmedewerker

Zanger Paul Bruna uit Middelkerke zat tijdens de lockdown niet stil. De zanger werkte allerlei nieuwe projecten uit en via de fanclub werd een fotoboek ‘Paul Bruna in het echt’ gerealiseerd. Paul heeft nog goed nieuws voor de vele fans, want tijdens de zomermaanden zal je hem op diverse locaties zien met een nieuwe show ‘Paul Bruna Intiem’.

Het boek ‘Paul Bruna in het echt’ rolde van de persen. In het boek zie je méér dan 150 unieke foto’s van Paul Bruna verdeeld over 36 pagina’s en voorzien van een harde kaft. Foto’s van vroeger, van de eerste optredens, de eerste publi-foto’s, stickers, kiekjes van zijn legerdienst, maar ook foto’s uit een recent verleden, zoals reisfoto’s, huldigingen… Uiteraard vind je er ook foto’s van opnames van de clips én foto’s van optredens in terug. In het boek vind je ook de fans terug net zoals Paul poseert, samen met collega’s. Ook een andere Paul Bruna is te lezen in het boek, namelijk Paul Bruna als journalist. “Dit boek is eigenlijk een samenvatting van mijn kleurrijke leven als zanger uit Middelkerke, met vooral foto’s die nooit eerder werden getoond of gepubliceerd”, vertelt de zanger. “Het is ook veel meer dan een gewoon fotoboek, want bij de foto’s staat telkens ook de nodige uitleg erbij. Het is gedrukt op een beperkt aantal exemplaren.”

De fanclub wilde al lang een boek uitbrengen. Was de corona en de bijhorende lockdown er niet geweest, dan was dit boek nu misschien nog niet te verkrijgen. “Eerlijk, de fanclub was al eerder van plan om een boek uit te brengen, maar door de drukte van de optredens was dat niet mogelijk. Tijdens de voorbije lockdown heb ik er werk van gemaakt om dat te realiseren. De fanclub kon dus op mij rekenen. Heel wat fans waren vragende partij. Daarom werd de prijs voor het boek zo laag mogelijk gehouden. Die bedraagt 20 euro + 4 euro verzendingskosten.”

Paul is bezig met de uitwerking van een nieuw project ‘Paul Bruna Intiem’. Tijdens dat programma zal hij compleet andere liedjes brengen dan zijn normale repertoire. “Het zullen vooral rustige songs zijn, omdat de fans toch niet mogen dansen maar op hun stoel moeten blijven zitten. Ik denk dan aan liedjes zoals ‘Benjamin’ en ‘Aan het strand van Oostende’ van Louis Neefs, ‘Duizend terrassen in Rome’ van Bart Kaëll, ‘Alleen bij jou’ van Sergio, enz.. Het zijn liedjes die het publiek zeker en vast mag meezingen.” Het muziekprogramma ‘Intiem’ duurt anderhalf uur. Paul zal in de komende zomerperiode dit optreden regelmatig brengen op diverse locaties. De data’s vind je binnenkort terug op zijn facebookpagina. (PADI)

Fotoboek én nieuw muzikaal project 'Paul Bruna Intiem'

Wil je één boek bestellen ? Mail naar mail@paulbruna.be.

Zeg et ne keer

Waar heb je een fout gezien of heb je zelf een suggestie? Laat het ons dan weten.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten