Ford oldtimers te kijk en te keur in Varsenare

Taunus M club houdt meeting in Varselare. © TB
Redactie KW

Vandaag vindt de tweede Old Ford Meeting paats op het domein van het WZC Avondrust. Het evenement is een organisatie van de Taunus M Club België.

“Onze vereniging telt 185 leden over heel Vlaanderen,” zegt voorzitster Lieve Papijn voorzitster. “Varsenare is een statische meeting waarbij alle oldtimer Fors modellen welkom zijn. Van de GT en Mustang tot de de Sierra, Capri en Escort. Maar natuurlijk ook de legendarische Taunus die de naam verleende aan onze club. De in onze naam staat trouwens voor Meesterstuk, ook de titel van ons clubblad.”

“De vereniging werd in 1994 opgericht. Maar tien jaar geleden ging het omwille van verschillende redenen wat achteruit en telden we nog maar 35 leden. Met een nieuw bestuur hebben we de vereniging weer laten openbloeien tot 185 leden.”

“We maken van deze meeting geen commerciële bijeenkomst. Bij ons zijn echt de wagens die primeren. Of het nu Amerikaans, Engels of Duits frabicaat is, vanaf er een Ford motor in zit, zijn ze welkom. We willen ook mensen samenbrengen. Dat is meteen ook het doel van onze club: connecties opbouwen en Ford-liefhebbers samenbrengen.

Ford- of oldtimerliefhebbers kunnen nog tot 18 uur komen kijken naar de fraaie collectie Fords op het domein van Woonzorgcentrum Avondrust in Varsenare (De Manlaan 50/C, 8490 Varsenare).

Meer info: www.taunusmclub.be

(TB)

Voor meer relevante informatie, zie ook Nieuwe Ford in stock

Zeg et ne keer

Waar heb je een fout gezien of heb je zelf een suggestie? Laat het ons dan weten.