Foorreizigers schenken 2.075 euro aan slachtoffers overstromingen

Vlnr. Alain Dagraed, Luc Watty en Ronny Herman. © (Foto DM)
Dirk Meulders
Dirk Meulders Medewerker KW

Op het Heldenplein in Knokke-Heist draait de kermis nog tot eind deze maand op volle toeren maar de gedachten van de foorreizigers zijn bij de slachtoffers van de overstroming in de Ardennen. Straks overhandigen ze aan het Rode Kruis een cheque van 2.075 euro.

“Omdat de kermis deze zomer verplaatst is van het Verweeplein in Knokke naar het Heldenplein in Heist kregen we van de gemeente twee extra kermisdagen”, vertelt initiatiefnemer Alain Dagraed.

“We vonden dat we een gebaar moesten terug doen. Vandaar dat we besloten om geld in te zamelen voor de mensen die na de overstroming in de Ardennen in nood zitten. Ondanks het feit dat we zelf nog maar juist barre tijden achter de rug hebben, besloten de veertien foorreizigers die op het Heldenplein staan, om een deel van hun winst af te staan voor de slachtoffers van de watersnood. Straks overhandigen we 2.075 euro aan het Rode Kruis ten voordele van de mensen die zwaar in de problemen zitten.”

Zeg et ne keer

Waar heb je een fout gezien of heb je zelf een suggestie? Laat het ons dan weten.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten