Foodtruckfestival Café Mangé vervangt Tinekesrun

Op de foto zien we v.l.n.r. Harm Compernolle, Niels Decoene, Yoshi Vandeginste, Axelle Decoutere, Silke Delatter, Wannes Lesage, Olivier Vanwildemeersch en Diederik Arckens. © KDS
Redactie KW

De werkgroep Tinekesfeesten werpt het over een andere boeg. Gedaan met de Tinekesrun op 1 mei. Met een eerste foodtruckfestival, Café Mangé, willen ze de Heulenaars verwennen.

Door Carlo Herpoel

“Een succes als de Tinekesrun moet men op het hoogtepunt durven te stoppen”, zeggen de organisatoren. “Na zeven edities kiezen we voor een nieuwe uitdaging. Een heel ander concept.” Met het foodtruckfestival, Café Mangé, treedt de werkgroep 2019 naar buiten. “Het is algemeen geweten dat een Belg graag eet.”

Bagel

Een eetfestival vol eten en drinken met onder meer karnemelkstampers, mosselen, oesters, wraps, jacket potatoes, croques, hot dogs, bagel burgers, pasta’s, frietjes en allerhande snacks. Daarnaast kan je er Vietnamees, nachos, tacos en quesadillas eten. Voor de snoepers zijn zoetigheden als wafels, freakshakes en ijs.

Kinderen kunnen zich naar hartenlust uitleven in de kidscorner. Er is ook muziek voorzien. Om 18 uur is er een optreden van the Seagulls. Deze chillersongwriters zorgen met hun aanstekelijke surfmuziek en een eigenzinnige twist voor een zonnige, relaxe sfeer. Dit brengen ze met zelfgemaakte instrumenten. Om 15.30 uur wordt het thema van de 56ste Tinekesfeesten spectaculair bekendgemaakt. Iets waar de Heulenaars naar uitkijken.

Het foodtruckfestival Café Mangé vindt plaats op woensdag 1 mei in Muster, Stijn Streuvelslaan 45 Heule. Start om 10 uur, einde om 20 uur.

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier