"Alle feesten van maart zijn al geannuleerd en ook sommige van april en zelfs begin mei al", vertelt Charlotte. "Vrijdag en zaterdag zat ik echt in de put en heb ik een traantje gelaten, want ik heb pas mijn job opgezegd om volledig zelfstandig de foodtruck uit te baten."

"Maar ik wilde niet bij de pakken blijven zitten. Zaterdag heb ik dan samen met mijn partner Jens beslist om contact te nemen met drankenhandel Costenoble en te vragen of ik mijn foodtruck op de parking mag zetten", gaat Charlotte verder, terwijl ze de eerste croques aan de man brengt.

Dagelijks warme maaltijd

"Ik zal de eerste dagen als proefperiode bekijken, maar hoop natuurlijk dat het aanslaat", zegt Charlotte Demarée.

"Het is de bedoeling dat ik dagelijks een warme maaltijd en iets om uit het vuistje te eten aanbied. Vandaag heb ik balletjes in tomatensaus en croques. Alles gaat heel veilig. De klanten leggen hun centen in een schaaltje waar ik dan het wisselgeld teruggeef."

De truckfood van Trottoir is dagelijks open van 11.30 uur tot 13.30 uur en van 17.30 uur tot 19.30 uur. (LIN)

"Alle feesten van maart zijn al geannuleerd en ook sommige van april en zelfs begin mei al", vertelt Charlotte. "Vrijdag en zaterdag zat ik echt in de put en heb ik een traantje gelaten, want ik heb pas mijn job opgezegd om volledig zelfstandig de foodtruck uit te baten.""Maar ik wilde niet bij de pakken blijven zitten. Zaterdag heb ik dan samen met mijn partner Jens beslist om contact te nemen met drankenhandel Costenoble en te vragen of ik mijn foodtruck op de parking mag zetten", gaat Charlotte verder, terwijl ze de eerste croques aan de man brengt."Ik zal de eerste dagen als proefperiode bekijken, maar hoop natuurlijk dat het aanslaat", zegt Charlotte Demarée."Het is de bedoeling dat ik dagelijks een warme maaltijd en iets om uit het vuistje te eten aanbied. Vandaag heb ik balletjes in tomatensaus en croques. Alles gaat heel veilig. De klanten leggen hun centen in een schaaltje waar ik dan het wisselgeld teruggeef."De truckfood van Trottoir is dagelijks open van 11.30 uur tot 13.30 uur en van 17.30 uur tot 19.30 uur. (LIN)