"Ikzelf zie als eenmanszaak zo goed als al mijn opdrachten gecanceld worden. Met andere woorden, letterlijk en figuurlijk geen brood op de blank", schrijft Bram Debaenst op zijn sociale media.

Hij blijft echter creatief aan de slag. Bram maakt nu immers foto's van gerechten met wc-papier als hoofdingrediënt. Die wil hij dan naar verluidt bundelen in een kookboekje. "Om al de wc-papier-hamsteraars toch een kleine hulp en inspiratie te bieden, zodat ze kunnen koken met hun geliefd papier in deze moeilijke tijden", legt hij uit. Van een win-winsituatie gesproken!

Zijn idee is om 20 à 30 van die gerechtjes te fotograferen. Dinsdag maakte hij al 'toiletroltaco met falafel', 'opgelegde kruidige gehele toiletrol' en 'flinterdunne carpaccio van eenlagig toiletpapier' klaar. Door de vele positieve reacties, zette hij woensdag ook nog 'met wc-papier opgevulde cannelloni van toiletrol met kaaskorst' en een 'coupe wc-papier' op het menu.

Benieuwd naar de volgende gerechtjes? Volg het project op Facebook of Instagram.

Opgelegde kruidige gehele toiletrol., Bram 'Bramski' Debaenst
Opgelegde kruidige gehele toiletrol. © Bram 'Bramski' Debaenst
Toiletroltaco met falafel., Bram 'Bramski' Debaenst
Toiletroltaco met falafel. © Bram 'Bramski' Debaenst
Coupe wc-papier., Bram 'Bramski' Debaenst
Coupe wc-papier. © Bram 'Bramski' Debaenst
Met wc-papier opgevulde cannelloni van toiletrol met kaaskorst., Bram 'Bramski' Debaenst
Met wc-papier opgevulde cannelloni van toiletrol met kaaskorst. © Bram 'Bramski' Debaenst
"Ikzelf zie als eenmanszaak zo goed als al mijn opdrachten gecanceld worden. Met andere woorden, letterlijk en figuurlijk geen brood op de blank", schrijft Bram Debaenst op zijn sociale media. Hij blijft echter creatief aan de slag. Bram maakt nu immers foto's van gerechten met wc-papier als hoofdingrediënt. Die wil hij dan naar verluidt bundelen in een kookboekje. "Om al de wc-papier-hamsteraars toch een kleine hulp en inspiratie te bieden, zodat ze kunnen koken met hun geliefd papier in deze moeilijke tijden", legt hij uit. Van een win-winsituatie gesproken!Zijn idee is om 20 à 30 van die gerechtjes te fotograferen. Dinsdag maakte hij al 'toiletroltaco met falafel', 'opgelegde kruidige gehele toiletrol' en 'flinterdunne carpaccio van eenlagig toiletpapier' klaar. Door de vele positieve reacties, zette hij woensdag ook nog 'met wc-papier opgevulde cannelloni van toiletrol met kaaskorst' en een 'coupe wc-papier' op het menu.Benieuwd naar de volgende gerechtjes? Volg het project op Facebook of Instagram.