Fonkelende sterren op Nacht van de OnderMener

© Foto SL
Redactie KW

La Sopa, slagerij Nicolas en Elekti. De drie OnderMeners van het jaar zijn bekend. Het tweejaarlijkse evenement dat dit jaar voor de tweede maal plaats vond, mag terugblikken op een geslaagde competitie met veertig deelnemers en een vlekkeloze organisatie.

In het schitterende decor van garage Delbar vond de apotheose plaats van de Nacht van de OnderMener. Veertig ondernemers uit Menen, Lauwe en Rekkem dienden een dossier in, in een van de drie categorieën. De winnaar mag zich gedurende twee jaar ‘OnderMener van het jaar noemen’.

De voorselectie was vorig week al bekendgemaakt, de spanning was bijgevolg meer dan te snijden bij de achttien genomineerden.

In de categorie B2C, business to consumer, werd Slagerij Nicolas uit Rekkem bekroond. Een onafhankelijke jury oordeelde dat zijn dossier het best gestoffeerd was.

In de categorie B2B, business to business, viel die eer te beurt aan Elekti. Dit bedrijf helpt ingenieurs om de ideale job in het juiste bedrijf te kiezen, tot tevredenheid van beide partijen.

De derde ster, en meteen ook het derde kunstwerk van de hand van Johan Tahon, ging naar La Sopa. Het soep-en koffiehuis op de Grote Markt haalde het in de categorie Star2B en mag zich dus twee jaar de beste startende OnderMener noemen.

Drie sterren fonkelden dus net iets meer dan al die overige aanwezige sterren vorige zaterdag in de toonzaal in Rekkem. Veerle Meganck en het organiserend team van de nacht van de OnderMener mogen opnieuw terugkijken op een zeer geslaagde avond.

(SL)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier