Fitnessen kan in Oostrozebeke voortaan in openlucht

Met het huidige schitterend weer is buiten fitnessen ideaal. © (foto CLY)
Redactie KW

Alle verenigingen zijn op zoek naar een of andere manier om het coronavirus te slim af te zijn. Dat is ook zo bij de fitnessclub van lerares Lenka in Oostrozebeke.

Ook bij de plaatselijke fitnessclub van lerares Lenka is men niet bij de pakken blijven zitten nu er geen gebruik meer kan gemaakt worden van de accommodatie in het sportcentrum de Mandelmeersen. Er werd prompt bij het gemeentebestuur aangeklopt om fitnesslessen mogelijk te maken in openlucht zoals in de Groene Long of de Peloeze, het grasplein voor het gemeentehuis.

De fittnesclub kreeg prompt een positief antwoord van het schepencollege en meteen werd ook de daad bij het woord gevoegd. Op het grasplein in de Groene Long werd met veel enthousiasme aan de slag gegaan om de winterkilo’s te verbranden. Volgens lerares Lenka kent het initiatief veel succes bij de leden van de club die positief reageerden op het voorstel om zolang het coronavirus roet in het eten gooit buiten te fitnessen op dezelfde data van de binnenactiviteiten. (CLY)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier